- maak de prei schoon en snijd hem in ringen"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- pel en snipper de ui"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- verhit 1 el olie in een grote pan en rul het gehakt in porties"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- bak de ui kort mee"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- voeg de tomatenpuree toe en laat lichtjes bruineren"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- breng op smaak met peper en zout en haal uit de pan"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- verhit 1 el olie in het braadvet, smoor de prei in porties gedurende 5 min, breng op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- meng het gehaktmengsel met de prei"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- verdeel wat olie in een ovenschaal en vul deze met het gehakt-preimengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- kluts de eieren met de melk en de mosterd, breng op smaak met peper en zout en giet het daarna over het gehakt-preimengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- gratineer ca 30 min in een voorverwarmde oven van 175°C"},{"@type":"HowToStep","text":"12. Lekker met natuuraardappels of puree."}],"recipeYield":"9 "}