Cordon bleu

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - strooi het paneermeel op een plat bord
  • 2
    - snijd de varkensfiletlapjes als een pitabroodje open, bedek ze met vershoudfolie en sla ze zo plat mogelijk met een steelpan
  • 3
    - klop de eieren los in een kom, bestrijk de opengesnede binnenkant van het vlees royaal met ei
  • 4
    - vul de varkensfilets met een dubbelgevouwen plak ham en de kaas
  • 5
    - zet de filets vast met een coctailprikker
  • 6
    - wentel de filets door het losgeklopte ei, bestrooi met peper en zout en wentel ze vervolgens door het paneermeel
  • 7
    - verhit de boter in een pan met antiaanbaklaag
  • 8
    - bak de cordon bleus aan beide zijden in ca 10 min gaar en goudbruin
  • 9 Lekker met groene asperges en aardappelgratin.

Cordon bleu is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met bleu de Gex
20 min
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept