- strooi het paneermeel op een plat bord"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- snijd de varkensfiletlapjes als een pitabroodje open, bedek ze met vershoudfolie en sla ze zo plat mogelijk met een steelpan"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- klop de eieren los in een kom, bestrijk de opengesnede binnenkant van het vlees royaal met ei"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- vul de varkensfilets met een dubbelgevouwen plak ham en de kaas"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- zet de filets vast met een coctailprikker"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- wentel de filets door het losgeklopte ei, bestrooi met peper en zout en wentel ze vervolgens door het paneermeel"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- verhit de boter in een pan met antiaanbaklaag"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- bak de cordon bleus aan beide zijden in ca 10 min gaar en goudbruin"},{"@type":"HowToStep","text":"9. Lekker met groene asperges en aardappelgratin."}],"recipeYield":"4 "}