Lamsrugfilet naturel gebakken

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 Gr.C.
  • 2 Bestrooi de lamsrug met zout en peper. Verhit de boter en bak de filets hierin rondom bruin.
  • 3 Opmerking: even aanbraden, niet te lang, ongeveer ½-1 minuut per kant is genoeg.
  • 4 Neem de filets uit de pan en leg ze in een ovenvaste schaal. Bak de filets in de voorverwarmde oven in 6 minuten tot het vlees rosé si.
  • 5 Dek het vlees af met aluminiumfolie en laat het 10 minuten rusten.
  • 6 Maak ondertussen je garnituur naar keuze.
  • 7 Trancheer de lamsrugfilet en serveer deze op voorverwarmde borden.

Lamsrugfilet naturel gebakken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Asperges met lamsrugfilet
0 min
Bekijk recept
Lamrugfilet In Een Kooljasje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskebab Met Paprika En Griekse Skordalia
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud En Nieuw: Mini-sateh Van Lamsvlees
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept