Varkenshaasjes in mosterd-roomsaus

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid het vlees met pezo.
  • 2 Smelt wat solo in een pan met hoge rand en bak de varkenshaasjes rondom bruin.
  • 3 Draai het vuur iets lager en bak het vlees verder af (licht rosé) met een deksel half op de pan, ongeveer in 20 minuten. Regelmatig keren.
  • 4 Was ondertussen de prei en snijd ze in smalle ringetjes.
  • 5 Neem het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie, bak de prei in dezelfde bakboter, ongeveer 3 minuten.
  • 6 Voeg de room en de mosterd toe.
  • 7 Breng op smaak met pezo.
  • 8 Leg het vlees in de saus en warm het nog even goed door.
  • 9 Snij het vlees in dikke sneden en verdeel ze met de saus over 4 warme borden.1
  • 0 Serveer met dikke frietjes en een gemengde salade met partjes tomaat.

Varkenshaasjes in mosterd-roomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept