Griekse gehaktballetjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui en knoflook pellen en snipperen. Wittebrood in water of melk weken.
  • 2 Gehakt vermengen met ui, zout en peper, 2 eetlepels olijfolie, oregano en peterselie.
  • 3 Wittebrood uitknijpen en door het gehakt mengen en afgedekt in de koelkast 30 minuten laten rusten.
  • 4 Van het gehakt kleine balletjes draaien. Met de rest van de olijfolie bestrijken en op het rooster leggen.
  • 5 Balletjes aan alle kanten bruin laten worden. Regelmatig omdraaien. Dit duurt ongeveer 15 minuten.
  • 6 Serveer 2 balletjes op een prikker met een partje citroen er tussen.

Griekse gehaktballetjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept