- snij de witte kool in repen en blancheer in licht gezouten kokend water, laat uitlekken"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- bak het gehakt rul in een droge koekenpan met antiaanbaklaag, breng op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- stoof voor de kerriesaus de ui even aan in de boter, laat licht kleuren, voeg de bloem toe en roer er het kerriepoeder door; laat even bakken en voeg dan de bouillon en de melk geleidelijk, onder voortdurend roeren toe; laat de saus doorkoken en kruid met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- maak de aardappelpuree volgens smaak (vers of uit een zakje)"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- vul de vuurvaste schotel met een laag gehakt, leg daarop de witte kool, overgiet met kerriesaus en dek af met aardappelpuree"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- strijk de puree met een vork glad, leg er enkele nootjes boter op en plaats 40 min in een voorverwarmde oven van 180°C"}],"recipeYield":"4 "}