- Bak het stoofvlees mooi bruinen in de solo en kruid met peper en zout en voeg na het bruinen de ajuin en de knoflook toe en laat nog even verder stoven."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Voeg dan ook de paprika's in reepjes gesneden toe en de champignions."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Blus het geheel met water waar één vleesbouillionblokje is aan toegevoegd tot alles onder staat."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Voeg nu de fles ketchup en ook de tomatenblokjes hier aan toe en kruid verder af met de pili-pili en het paprikpoeder en de cayennepeper naar smaak."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Zet dit alles op een zacht vuurtje en laat dit 2 uur sudderen tot het stoofvlees gaar is. Indien u zou zien dat er te weinig vocht zou zijn dan kan u steeds nog wat vleesbuillion hier aan toe voegen en verder laten sudderen."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Nu nog even bijkruiden indien nodig. Zeer lekker met frietjes of met puree of rijst."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Indien u de saus nog iets dikker wilt, dan kan u deze steeds aan dikken met maizena-express."}],"recipeYield":"4 "}