Runderstoofpotje met groenten

4
240 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe een dag van tevoren alle ingrediënten voor de marinade in een kom.
  • 2 Doe de blokjes stoofvlees erbij en roer om. Laat 24 uur marineren in de koelkast.
  • 3 Haal het vlees uit de marinade. Zeef en bewaar het vocht.
  • 4 Verwarm 3el olie in een braadpan. Fruit er de ui en de knoflook glazig in. Voeg het vlees toe en bak het aan alle kanten goudbruin. Bestrooi met bloem, doe er de tomatenpuree bij en roer goed.
  • 5 Overgiet met de gezeefde marinade en voeg het kruidentuiltje toe. Dek de pan af, verlaag het vuur en laat 2,5 uur pruttelen op een klein vuurtje.
  • 6 Blancheer de stukken schorseneer in een ruime pan met kokend water. Giet de groente af en laat uitlekken.
  • 7 Doe de stukken wortel, raap, pastinaak en de schorseneer bij de stoofpot en laat nog 30 min. verder prutttelen (voeg eventueel wat water toe) Voeg dan de aardappelen toe en laat nog 30 minuten verder garen. Serveer de stoofpot goed heet

Runderstoofpotje met groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderstoofpotje met appelstroop
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met witloofsalade
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met bier
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met appeltjes
0 min
Bekijk recept