Kippenspiesjes voor op de barbecue

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de marinade: meng in een slakom het sap van 1 citroen, de look, de oregano, zout en peper. Giet de Solo Vloeibaar erbij. Doe de blokjes kip erbij. Zet 1 uur apart.
  • 2 Voor de salade van kikkererwten: meng in een slakom de kikkererwten, de rode paprika’s, sla, oregano en basilicum. Kruid met peper en zout. Doe de olijfolie, het sap van de tweede citroen, de jonge uitjes en de bladpeterselie erbij. Zet in de koelkast.
  • 3 Droog de blokjes kip. Rijg ze aan houten spiesjes. Laat 3 minuten aan elke kant bakken op de barbecue (of onder een voorverwarmde grill).
  • 4 Verdeel de salade over de borden en serveer de spiesjes erbovenop.

Kippenspiesjes voor op de barbecue is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Met citroen gemarineerde kippenspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kippenspiesjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenspiesjes met Kikkoman Yakitorisaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenspiesjes Met Sojasaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept