Rundbrochette met couscoussalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het rundvlees in grove stukken. Pel de uien en snij samen met de rode paprika’s in stukjes. Prik deze stukken afwisselend op spiesjes.
  • 2 Smeer de brochettes in met Solo Vloeibaar en grill ze in zo’n 10 minuten gaar op de barbecue.
  • 3 Snij ondertussen de gele paprika’s en tomaten in kleine blokjes. Hak de verse kruiden fijn.
  • 4 Doe de couscous in een kom en schenk er 200 ml kokend water over. Laat 5 minuten zwellen. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de fijngesneden gele paprika en tomaten, kruiden en olijfolie toe.
  • 5 Laat de couscous goed afkoelen alvorens te serveren, want die moet goed koud zijn. Dresseer de brochettes op de couscous

Rundbrochette met couscoussalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept