Slaatje van gebakken lamsvlees

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dop de boontjes en kook ze beetgaar in kokend gezouten water gedurende 5 à 6 minuten. Verfris ze onmiddellijk onder koud stromend water.
  • 2 Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Pel de ui en snijd deze in fijne ringen.
  • 3 Snijd de lamsfilet in fijne plakjes en bestrooi het vlees met de maïzena. Marineer het vervolgens met de arachideolie en de sojasaus.
  • 4 Meng de pompoenpitolie en de xeresazijn, kruid met peper van de molen en zeezout. Bak kort de paddenstoelen aan in een beetje Solo en voeg ze bij de boontjes. Meng er de rode ui onder en tenslotte enkele lepels van de vinaigrette.
  • 5 Bak de plakjes lamsvlees kort op een hevig vuur in de Solo en meng ze vluchtig onder de boontjessla, verdeel over vier mooie borden en werk het geheel af met wat geroosterde pompoenpitjes en nog wat druppels vinaigrette.

Slaatje van gebakken lamsvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept