Gebakken asperges met gesmolten ganzenlever

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en snijd ze schuin in plakjes.
  • 2 Bak ze vervolgens in boter, kruid met peper en zout, de eetlepel kristalsuiker en nootmuskaat.
  • 3 Laat ze garen en kleuren.
  • 4 Snijd de ganzenlever in dunne plakjes en leg ze per portie op plasticfolie en kruid ze met peper en zout.
  • 5 Pluk een beetje sla voor de garnering en breng op smaak met olijfolie en peper en zout.
  • 6 Leg een keukenring in ht midden van elk bord en vul aan met de gebakken asperges. Dek af met de ganzenlenver. Die zal smelten door de temperatuur van de asperges. Strooi er nog wat grof zout over en werk af met een minislaatje.

Gebakken asperges met gesmolten ganzenlever is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept