Kalfsragout zoetzuur

4
100 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng het vlees goed met de komijn. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak het vlees aan alle kanten bruin.
  • 2 Snipper de ui en de knoflook. Doe ze bij het vlees, samen met de honing en het takje tijm. Laat stoven tot het vlees licht karameliseert. Besprenkel het met de azijn en 5 dl heet water. Voeg er het spek aan toe en kruid met peper en zout. Laat 1,5 uur zachtjes stoven.
  • 3 Schraap de wortelen. Leg ze 20 minuten voor het einde van de kooktijd bij het vlees. Werk af met gesnipperde peterselie.

Kalfsragout zoetzuur is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Croissantje ragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachte kalfsragout (met knolselderijkoekjes)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesragout met kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept