gehaktballetjes met tomatensaus en paprika's

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 meng het gehakt met het ei, mosterd, paneermeel, paprikapoeder en wat peper
  • 2 draai balletjes van
  • 3 verhit de loie en de helft van de boter en bak de balletjes goudbruin
  • 4 smelt de rest van de boter en fruit de ui
  • 5 voeg dan de champignons toe en de fijngesneden paprika's en bak alles tot gaar is
  • 6 voeg nu de tomatenpuree, de tweede lepel mosterd , de bouillon en de room bij
  • 7 laat alles nog 5 minuutjes pruttelen
  • 8 voeg de balletjes bij de saus en dien op met tagliatelli en werk eventueel af met een beetje gemalen parmezaanse kaas
  • 9 een variant van de gewone balletjes in tomatensaus en bovendien bevat paprika veel vitamine c dus...

gehaktballetjes met tomatensaus en paprika's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept