Zoek
zondagse pastei met laurier
4
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg stoofvlees in blokjes
1 kopje bloem
50 gr boter
2 st uien gesnipperd
3 eetl BRUINE suiker
1 snede brood met mosterd
5 st laurierblaadjes
4 dl donker abdijbier
1 takje tijm
1 pakje bladerdeeg
1 st losgeklopt ei
Bereiding
1
wijrf het stoofvlees in met peper en zout en bestrooi met de bloem, roer door elkaar
2
verhit de helft van de boter en bruin het vlees aan, schep vlees uit
3
voeg nu de rest van de boter bij en fruit de uien
4
daarna vlees terug in
5
bestrooi met de suiker en laat eventjes karameliseren
6
voeg nu de boterham, laurier en tijm en het bier toe en laat even inkoken
7
doe nu pas de rundsbouillon bij en laat toch anderhalf uur op zacht vuurtje gaar worden
8
doe nu het vlees in ovenvaste potjes en overdek met bladerdeeg ingewreven met ei
9
zet nog kwartier tot 20 min in voorverwarmde oven op 180°1
0
(je kan vlees op voorhand maken en avond of middag zelf in potjes doen en in oven, zo dag zelf minder werk)
zondagse pastei met laurier is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Zondagse soep
120 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zondagse pudding
0 min
Bekijk recept
Zondagse Havermout
10-20 min -
Bekijk recept
Zondagse Broodjes
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept