Zoek
koteletjes zoetzuur
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 filet varkenskoteletten
1 teentje knoflook, in flinterdunne plakjes
60 ml esdoornsiroop
2 el rode-wijnazijn
solo bakken en braden
olijolie
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Bak de koteletjes goudbruin in een weinig olijfolie en een klontje solo, kruid met pezo.
2
Draai het vuur zachter, doe er de knoflook bij en bak even mee.
3
Vermeng de siroop met de wijnazijn en schenk over de koteletjes.
4
Laat sudderen tot de jus mooi stroperig wordt.
5
Serveer de koteletjes op warme borden, nappeer met de jus, dien op met gestoomde sperzieboontjes en aardappelen.
koteletjes zoetzuur is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met couscous
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met een saus van rode wijn en chocolade
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept