koteletjes zoetzuur

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de koteletjes goudbruin in een weinig olijfolie en een klontje solo, kruid met pezo.
  • 2 Draai het vuur zachter, doe er de knoflook bij en bak even mee.
  • 3 Vermeng de siroop met de wijnazijn en schenk over de koteletjes.
  • 4 Laat sudderen tot de jus mooi stroperig wordt.
  • 5 Serveer de koteletjes op warme borden, nappeer met de jus, dien op met gestoomde sperzieboontjes en aardappelen.

koteletjes zoetzuur is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met couscous
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met een saus van rode wijn en chocolade
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept