kalfsragout uit Limoux(frankrijk)

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 leg het kalfsvlees en de groenten samen in een kom en overgiet met de witte wijn en verder water tot netjes onder staat en laat anderhalf uur op zacht vuurtje stoven
  • 2 haal het vlees er uit en laat de saus koken
  • 3 voeg de bloem en de boter bij tot ze indikt
  • 4 doe een beetje citroensap bij, de room en de uitjes
  • 5 doe vlees en al bij elkaar in de kom en laat zo nog eventjes sudderen tot de uitjes zacht zijn
  • 6 serveer met rijst of tagliatelli

kalfsragout uit Limoux(frankrijk) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Croissantje ragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachte kalfsragout (met knolselderijkoekjes)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesragout met kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept