Lamskoteletjes met lavendel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de lamskoteletjes in een ondiepe schaal.
  • 2 Overgiet ze met 3 el olijfolie en bestrooi met 2 takjes lavendelbloemetjes, de blaadjes rozemarijn, en de driekleurenpeper.
  • 3 Laat 1 uur marineren in de koelkast, draai ze na 30 minuten om.
  • 4 Verhit 2 el olijfolie in een antikleefpan, bak de aardappeltjes goudbruin, kruid met peper en fleur de sel.
  • 5 Haal ze uit de pan en hou warm.
  • 6 Maak de pan schoon met keukenpapier en doe er 2/3 van de marinade in, laat goed warm worden. Bak daarin de koteletjes aan elke kant 4 minuten op een hoog vuur, breng op smaak met fleur de sel.
  • 7 Serveer de koteletjes met de gebakken aardappeltjes en de rest van de marinade.
  • 8 Garneer met een takje lavendel en dien op met een frisse groene salade.

Lamskoteletjes met lavendel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Honing-lavendeltaart met frambozen
45 min-
Bekijk recept
Lavendelazijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Es Durian (doeriansorbet)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept