Zoek
Aardappelen met spekreepjes
4
75 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg vastkokende aardappelen
400 gr spekreepjes
100 gr gemalen gruyére kaas
50 gr ongezouten boter
peper & zout
Bereiding
1
Schil de aardappelen, snij ze in heel fijne plakjes. Leg de helft van de spekreepjes op de bodem van een ovenschaal.
2
Vul verder met laagjes aardappelen en kaas, kruid telkens met peper uit de molen en zout.
3
Dek af met de rest van de spekreepjes. Bestrooi met vlokjes boter.
4
Dek af met aluminiumfolie en zet 45 minuten in een warme oven van 180°C.
5
Verwijder het aluminiumfolie en laat de spekreepjes nog 15 minuten bijkleuren.
Aardappelen met spekreepjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hartige broodtaartjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept