Stoverij van rund

4
180 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het vlees aan in wat solo,kruiden met peper&muskaatnoot.
  • 2 Voeg er 2 lepels pomona siroop bij en laat het vlees mooi kleuren.
  • 3 Snipper de uien,sjalot en teentje knoflook fijn en fruit aan in wat solo,
  • 4 en voeg bij het vlees samen met de tijm en laurier.
  • 5 Blus met de trappist en runderbouillon.
  • 6 Besmeer de sneetjes brood met (tierenteyn) mosterd en leg ze op het vlees.
  • 7 Laat op een zacht vuurtje 2à3uur garen.
  • 8 Bind de saus met een maggi jus blokje .
  • 9 SMAKELIJK !

Stoverij van rund is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Auberginerolletjes met rundvlees
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Griekse burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse lamsstoof met peultjes
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept