ziguener-lamsragout

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het verkruimelde gehakt licht goudbruin. Haal het met een vork steeds uit elkaar, want het mag niet samenklonten. Snijd wortel en ui in zeer dunne plakjes en laat die even meefruiten. Voeg kummel, zout, peper en paprikapoeder toe. Giet het water erbij en als dit kookt de rijst. Leg een deksel op de pan, draai het vuur laag en kook de rijst gaar. Roer alles luchtig door elkaar en schep het gerecht op een verwarmde schaal. Garneer met de geschilde rauwe sjalotjes en met reepjes paprika.

ziguener-lamsragout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsragout met zoete aardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept