Zoek
Cutturidde uit Pulglia -Stoofpot van lamsvlees
4
140 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1kg stukjes lamsvlees
400 g kleine trostomaatjes, gehalveerd
1 ui, fijngesneden
200 g oude pecorino, in blokjes
3 eetl peterselie, fijngesneden
zout & peper
Bereiding
1
Doe het vlees, de tomaatjes en de ui in de pan, overgiet met water en stoof alles afgedekt een uurtje op laag vuur.
2
Voeg de pecorino, peterselie, zout en peper toe en stoof het in nog een uur gaar.
Cutturidde uit Pulglia -Stoofpot van lamsvlees is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept