1 Snij de selder in boogjes. Fruit de ui in olie. Doe de wortels erbij, samen met de selder en het gehakt. Bak het gehakt rul.
2 Voeg er de tomatenpuree aan toe, en de geperste knoflook. Roer er de room door en kruid met peper, zout en paprikapoeder. Laat met het deksel op de pan ongeveer 8 minuten stoven.
3 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet af, voeg een klontje boter en de melk toe en pureer. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.. Roer er de gruyère door.
4 Schep het gehakt in een beboterde ovenschaal. Dek af met aardappelpuree en leg er enkele botervlokjes op. Zet 20 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven, tot er een goudbruin korstje op komt.
5 Serveertip
6 Geef er broccoli bij, bestrooid met geschaafde geroosterde amandelen, of een groene salade.