2 Schil de aardappels en snij in partjes en kook ze in 20 minuten beetgaar in gezouten water.
3 Doe de gekookte aardappelen in een vuurvaste schotel en kruid met peper, zout, rozemarijnblaadjes en het fijngesneden teentje look. Overgiet met olijfolie en rooster ze zo’n 10 a 15 minuten in de oven tot ze krokant zijn.
4 Verhit 3 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan en bak de kalfsfilets in zo’n 10 minuten mooi rosé.
5 Verwijder het steeltje van de champignons, borstel ze schoon en kruid ze. Verhit een eetlepel Solo in een pan en bak ze enkele minuten aan.
6 Maak de groenten schoon. Snij de worteltjes, prei en boontjes in gelijke stukken van circa 2 à 3 cm. Doe ze, samen met de erwten, in een pot met koud water. Zet die pot op het vuur en breng het water aan de kook. Laat de groenten zo’n 5 minuten koken, giet af en koel af met stromend koud water. Dit heet blancheren. Blancheren is een goede techniek voor de bereiding van groenten, want zo behoud je vitaminen.
7 Stoof de geblancheerde groenten nu in een eetlepel Solo en kruid met peper en zout.
8 Vul de portobello's met de groenten en serveer dit samen met de aardappelen en het vlees.
Kalfsfilet met gevulde portobello's is een recept van Solo Open Kitchen