kalfsschnitzels met marsala

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 wentel de schnitzels door de bloem: schud het overtollige bloem eraf.
  • 2 verhit de olie en de boter in een grote pan.
  • 3 bak de schnitzels in porties aan beide kanten bruin tot de gewenste gaaerheid.
  • 4 haal ze uit de pan
  • 5 doe de overige ingredienten in de pan,
  • 6 laat al roerend zachtjes koken tot de saus wat dikker wordt.
  • 7 voeg de marsala toe en laat nog even koken.
  • 8 leg de schnitzels weer in de pan en bedek ze met de saus.
  • 9 seveer ze meteen.

kalfsschnitzels met marsala is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool met citroenroom
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept