Zoek
kalfsschnitzels met marsala
4
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kalfsschnitzels
bloem
2 eetlepels maisolie
20 gram boter
80 milliliter room
1/2 theelepel zwarte peperkorrels (geplet)
2 eetlepels bieslook (verse)
4 eetlepels marsala
Bereiding
1
wentel de schnitzels door de bloem: schud het overtollige bloem eraf.
2
verhit de olie en de boter in een grote pan.
3
bak de schnitzels in porties aan beide kanten bruin tot de gewenste gaaerheid.
4
haal ze uit de pan
5
doe de overige ingredienten in de pan,
6
laat al roerend zachtjes koken tot de saus wat dikker wordt.
7
voeg de marsala toe en laat nog even koken.
8
leg de schnitzels weer in de pan en bedek ze met de saus.
9
seveer ze meteen.
kalfsschnitzels met marsala is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kip korma
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool met citroenroom
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept