Gehakt met geitenkaas

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Olie in pan verhitten en daarin de fijngehakte ajuin op een laag vuur fruiten. Het gehakt mengen met ui , peper en zout (weinig, geitekaas kan vrij zout zijn)laten fruiten. Verdeel het gehakt over vuurvaste borden en leg op elke portie een plak geitekaas zet 5 min. onder de hete grill tot kaas licht gekleurd is.Lekker met een slaatje en aardappeltjes in de ovenTip:Gehakt en aardappelblokjes mengen en verdelen over diepe vuurvaste borden. Leg op elke portie een plak geitekaas. Zet 5 min. onder de hete grill tot de kaas licht gekleurd is.Smakelijk!

Gehakt met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept