1 Pel de ui en snipper deze fijn. Stoof aan in de boter. Het vlees kruiden met peper en zout en bakken in de boter met de ui. Kuis en snij ondertussen de wortelen en selder fijn en doe deze bij het vlees. Voeg de 2 vlees bouillonblokjes toe en 1 liter water zodat het vlees onder staat. Laat dit zo'n een dertig minuutjes sudderen met het deksel op de kookpot. Voeg één eigeel en een beetje paneermeel bij het kalfsgehakt en meng goed. Rol balletjes van het gehakt. Doe deze bij in de kookpot en laat nog een 20-tal minuutjes verder sudderen. Was de champignons en snij deze in schijfjes en doe ze in de kookpot en laat nog 5 minuutjes sudderen. Haal de laurierblaadjes en takjes rozemarijn en thijm uit de pot en klop het overige eigeel onder de room en giet dit in de kookpot laat nog eventjes indikken. Afkruiden met peper en zout en het sap van een halve citroen.