Zoek
Varkenshaasje met Ardense hesp en à la Chouffe
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr varkenshaasje en 2 laurierblaadjes
4 sneden ardeense hesp
4 snedne pataschouffe(half zachte kaas van het type Saint-Paulin)maar kan ook met andere kaas eventueel
30 cl Chouffe(is likeur)
1 beetje tijm en boter
Bereiding
1
•Snijd het varkenshaasje in 4
2
•Bruin de stukken in hete boter
3
•Neem de pan van het vuur en blus met de Chouffe
4
•Omwikkel elk stuk vlees met een snede Ardense hesp die u met een prikker vasthecht
5
•Leg de stukken vlees terug in de kookpan
6
•Kruid met tijm, laurier en peper (geen zout!)
7
•Bedek en laat zachtjes gedurende 10 minuten stoven
8
•Schik het vlees op een bord, leg op elk stuk vlees een sneetje Patachouffe en zet enkele minuten onder de gril totdat de kaas gesmolten is.
9
Werk de saus verder af, laat enkele minuten koken en bind met maïzena express
Varkenshaasje met Ardense hesp en à la Chouffe is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kip van t IJ
Bekijk recept
Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept