Varkenshaasje met Ardense hesp en à la Chouffe

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 •Snijd het varkenshaasje in 4
  • 2 •Bruin de stukken in hete boter
  • 3 •Neem de pan van het vuur en blus met de Chouffe
  • 4 •Omwikkel elk stuk vlees met een snede Ardense hesp die u met een prikker vasthecht
  • 5 •Leg de stukken vlees terug in de kookpan
  • 6 •Kruid met tijm, laurier en peper (geen zout!)
  • 7 •Bedek en laat zachtjes gedurende 10 minuten stoven
  • 8 •Schik het vlees op een bord, leg op elk stuk vlees een sneetje Patachouffe en zet enkele minuten onder de gril totdat de kaas gesmolten is.
  • 9 Werk de saus verder af, laat enkele minuten koken en bind met maïzena express

Varkenshaasje met Ardense hesp en à la Chouffe is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip van t IJ
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept