goulash van kalfsvlees

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij het vlees in reepjes, braad ze aan in wat boter,kruid met peper en zout en paprikapoeder, zet even aan de kant, fruit de ui in wat vetstof voeg er de paprika's knoflook en laurier bij roerb ak 1 minuut, doe er de fond tomatenpuree tomaten wijn en en 1 eetl wijnazijn bij dek af en laat 1 uur zacht koken, doe er de aardappelen bij laat nog 15 tot 29 minuten stoven tot het vlees en de aardappelen goed gaar zijn

goulash van kalfsvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept