Jeroen Meus (l'uzine) - Geglaceerde zwezeriken

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de zwezeriken in boter aan en voeg de honing toe. Van zodra de honing begint te kleuren blus je de pan af met een scheut sojasaus, rode wijn en rode wijnazijn. Draai de zwezeriken regelmatig om en wentel ze door het geheel. Voeg de bruine fond toe en laat ze op een zeer zacht vuurtje rustig koken zodat de saus rondom de zwezeriken blijft plakken. Kruid ze met peper en een heel klein beetje zout. Dompel de asperges even onder in kokend water en snijd de spinazie fijn of gebruik enkel de kleine blaadjes.
  • 2 Schik ze samen met de asperges willekeurig op het bord. Werk af met een beetje sjalot en schik er de zwezeriken tussen. Werk af met de saus.

Jeroen Meus (l'uzine) - Geglaceerde zwezeriken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwezerik
0 min
Bekijk recept
Kalfszwezerik met port
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Zwezerikpasteitjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept