Andouillettes met mosterd

6
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prik de andouillettes in.
  • 2 Bak de andouillettes met de sjalotten in 1 pan. Blus de andouillettes af met de wijn en laat deze tot de helft inkoken.
  • 3 Leg de andouillettes in 1 ovenschaal.
  • 4 Voeg de slagroom aan de wijnsaus toe en laat hem nogmals inkoken. Roer de mosterd door de saus, breng op smaak met zout en peper, giet hem over de andouillettes en zet ze 5 min in de op 100°C verwarmde oven (de saus mag niet koken).
  • 5 Dien ze direct uit de oven op.

Andouillettes met mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept