- haal de niertjes met de handen uit z’n vet"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- snij het overtollige vet eruit met een mes"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- snij de niertjes in gelijke stukken"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- zet een kleefpan op een hoog vuur en smelt de boter"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- kruid de niertjes met peper & zout"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- leg ze in de schuimende boter en bak ze 2 à 3 minuten aan elke kant"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- blus de niertjes met water en sherry"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- voeg de bouillon, de ajuin, de look en de tomatenpuree toe en roer goed door"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- laat alles even doorkoken"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- voeg de room toe en roer door"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- snij de tomaten in kleine blokjes en doe ze mee in de pan"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- voeg de pijpajuintjes toe"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- roer alles goed door, versier met peterselie en serveer"},{"@type":"HowToStep","text":"14. Puntjes"},{"@type":"HowToStep","text":"15. Snij de niertjes in gelijke stukken"},{"@type":"HowToStep","text":"16. Bak ze in een kleefpan"},{"@type":"HowToStep","text":"17. Gebruik boter ipv olijfolie"},{"@type":"HowToStep","text":"18. Gebruik minder sherry"}],"recipeYield":"4 "}