jamaicaanse kerrieschotel

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snijd het vlees in blokjes en wentel het door de met peper en zout gekruide bloem
  • 2 verhit een klont boter in een pan en laat daarin het vlees aan alle kanten mooi kleuren
  • 3 schep het vlees uit de pan en giet het braadvet af
  • 4 voeg een ruime klont boter toe en laat daarin de grof gehakte uien aanfruiten gedurende ong 3min
  • 5 voeg de rozijntjes toe en de geschilde en in blokjes gesneden appels, kokosnoot en kerriepoeder
  • 6 meng zorgvuldig en laat een minuutje doorstoven
  • 7 voeg het vlees opnieuw toe en overgiet met de bouillon en de ananassiroop en breng aan de kook
  • 8 laat onder deksel 30 min ong stoven en voeg er 5 min voor einde de in reepjess gesneden mango toe en de verse room
  • 9 laat op hoog vuur indikken en serveer meteen met rijst of deegwaren naar je zelf wil

jamaicaanse kerrieschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pikante ovenschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrie-roerbakschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieschotel met vruchten (vegetarisch)
0 min
Bekijk recept

Jamaicaanse hutspot
30 min-
Bekijk recept
Jamaicaanse Erwtensoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Jamaicaanse Kippensoep Met Rode Bonen
20-30 min -
Bekijk recept
Jamaicaanse Pasteitjes
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept