Daging Smoor

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het stoofvlees met de olie, de djahé, de knoflook, de ui, de ketjap manis en de tomatenpuree in een passende ovenschaal. Meng als laatste het water er door en dek de schaal af met aluminiumfolie.
  • 2 Plaats de ovenschaal twee keer zestig minuten in een magnetron (met hete lucht) op 100 °C. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 3 Serveer met boontjes en rijst en drink er bier bij.

Daging Smoor is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Daging roedjak
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoor daging (in ketjap gesmoord rundvlees)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sambal Goreng Daging
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daging Rendang
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept