Zoek
Goulash
4
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600g rundsvlees
1 groene parika
1 rode paprika
3 tomaten
tijm en laurier
1 ajuin
5dl water
1el tomatenpuree
2 rundsbouillonblokjes
4 el bloem
Bereiding
1
Kruid het vlees met peper en zout.
2
Doe de vetstof in een pan en laat goed warm worden.
3
Doe de blokjes in de pan.
4
Schroei het vlees goed dicht langs alle kanten, niet te snel in de pan roeren.
5
Doe het vlees in een grote kookpot.
6
Overstrooi met 4 eetlepels bloem en roer goed.
7
Blus de pan zodat je bruine jus krijgt. Voeg de rundsbouillon en de tomatenpuree toe.
8
Doe dit in de pot bij het vlees met de rest van het water.
9
Zorg ervoor dat het vlees mooi onder staat.1
0
Snijd alle groenten grof en voeg ze aan het geheel toe, ook de tijm en laurier.1
1
Zet alles op een licht vuurtje gedurende 1 tot 1,5u zonder deksel en voeg evt nog water bij. Serveer met rijst.
Goulash is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Snelle goulash
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept