Orlofgebraad

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de ui en de champignion schoon en hak ze heel fijn
  • 2 Stoof aan in een beetje boter .Kruid met peper en zout, droog met het paneermeel
  • 3 Oven voorverwarmen op 200 °
  • 4 Kruid het gebraad, bak in boter aan alle zijden
  • 5 Laat verder 30 min garen in de over, bevochtigen met de gesmolten boter
  • 6 Maak een bechamelsaus met 20 gr boter, bloem, melk. Kruid met notemuscaat
  • 7 Snij het gebraad in plakken
  • 8 Leg tussen iedere plak vlees, een sneetje ham, een eetlepel mengselen een sneetje kaas
  • 9 Overgiet met de bechamelsaus1
  • 0 Plaats een een 15 min terug in de oven

Orlofgebraad is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Anya's tarte tatin van aardappel en peer
0 min
Bekijk recept

Anya's tarte tatin van aardappel en peer
0 min
Bekijk recept