Zoek
Orlofgebraad
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gr gebraad
60 gr boter
250 gr champignions
1 ui
2 eetlepels paneermeel
150 gr ham (sneetjes)
100 gr sneetjes kaas
150 gr gemalen kaas
25 gr bloem
3,5 dl melk
peper en zout
Bereiding
1
Maak de ui en de champignion schoon en hak ze heel fijn
2
Stoof aan in een beetje boter .Kruid met peper en zout, droog met het paneermeel
3
Oven voorverwarmen op 200 °
4
Kruid het gebraad, bak in boter aan alle zijden
5
Laat verder 30 min garen in de over, bevochtigen met de gesmolten boter
6
Maak een bechamelsaus met 20 gr boter, bloem, melk. Kruid met notemuscaat
7
Snij het gebraad in plakken
8
Leg tussen iedere plak vlees, een sneetje ham, een eetlepel mengselen een sneetje kaas
9
Overgiet met de bechamelsaus1
0
Plaats een een 15 min terug in de oven
Orlofgebraad is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Anya's tarte tatin van aardappel en peer
0 min
Bekijk recept
Anya's tarte tatin van aardappel en peer
0 min
Bekijk recept