Varkenshaasje medaillons in groene pepersaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper ui fijn, paprika's in kleine blokjes, snij de haasjes in medaillons, wikkel het spek er rond, Bak ze bruin en gaar in de vetstof, neem uit de pan en hou warm onder allu-folie.Bak ui en paprika in de braadjus, voeg peperkorrels toe en laat wat sudderen.Blus met cognac, voeg de room toe en laat wat inkoken. Leg de madaillons op verwarmde borden en giet er de saus rond.
  • 2 Lekker met aardappelkroketjes, broccoli gemengd met wortelstaafjes.

Varkenshaasje medaillons in groene pepersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept