Zoek
Haspengouws sudderpotje
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,2 kg vleesribben
1,5 flesje Binkbier
2 dikke ajuinen
4 jonagold appelen
4 eetlep appelsiroop van Vrolingen
2 geutjes azijn
100 gr boter
peper zout
tijm, laurier, gesneden bieslook
Bereiding
1
Ribben aanbakken met p/z in sudderpot
2
uiringen, azijn, bier, siroop, laurier en tijm toevoegen en ev weinig water
3
Geheel bijna gaar laten sudderen
4
Appels schillen, klokhuis verwijderen, in halve maantjestoevoegen
5
Verder laten garen zonder deksel
6
Bij opdienen even overstrooien met gesneden bieslook
7
serveren met meergranenbrood en boerenboter
Haspengouws sudderpotje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker