3 Verhit de Solo in een pan en bak de rollade in 10 minuten rondom bruin.
4 Hak de cashewnoten fijn. Voeg de kerriepoeder, peterselie, lente-ui en grana padano toe en meng alles tot een fijn, kruimelig geheel.
5 Laat de rollade op keukenpapier uitlekken en een beetje afkoelen. Giet het bakvet in een braadslede en leg de rollade erin. Bestrijk de bovenkant van de rollade met het eiwit, en roer de rest van het eiwit door het kaas- en notenmengsel. Verdeel dit mengsel over de bovenkant van de rollade en druk het goed aan.
6 Schuif de braadslede in het midden van de oven en laat de rollade er zo’n 20 à 30 minuten in garen. Bedruip de rollade wel af en toe met het braadvet.
7 Haal de rollade uit de oven en laat minstens 10 minuten onder versheidfolie rusten.
8 Giet het braadvet terug in een pan en voeg er de vleesfond aan toe. Laat het geheel inkoken tot een lichtgebonden jus.
9 Snij nu de rollade in niet te dunne plakken en serveer met de jus, en wat groentjes naar keuze.?