Roergebakken Lamsvlees-Hutsepot

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met peper.Verhit de boter in een wok of braadpan en bak het vlees ongeveer 3min op hoog vuur rondom bruin. Snij de krielaardappelen in 4stukken en voeg bij het vlees,verminder het vuur tot de helft,en bak zo 5 min. Daarna de uien ook 3 min laten mee bakken,het laatst de wortels en kruiden.schenk er 1dl water bij leg een deksel op de pan en laat zachtjes stoven op een laag vuur

Roergebakken Lamsvlees-Hutsepot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gitte's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Mama's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van mama Anna
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van Liliane
0 min
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept