Cassoulet

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de uien fijn en fruit deze aan in de margarine of boter. Doe er de spekblokjes en de geperste look bij.
  • 2 Snij de worsten in schijfjes en doe ook in de pot. Bak zacht mee.
  • 3 Doe de bonen in de pot.
  • 4 Meng er op het laatste de zwanworstjes bij.
  • 5 Laat een nacht "trekken" om de smaak te verbeteren.
  • 6 Eet smakelijk

Cassoulet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cassoulet met wintergroenten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse cassoulet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet terrine
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Cassoulet met wintergroenten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse cassoulet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet terrine
35 min Voorgerecht
Bekijk recept