Varkenshaasje met madeirasaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de champignons schoon en snij in twee of in vieren.
  • 2 Bak het varkenshaasje mooi bruin en gaar in wat hete solo, kruiden met pezo.
  • 3 Haal het uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
  • 4 Bak in dezelfde pan de champignons, kruiden met pezo.
  • 5 Roer er de madeira door, voeg de tomatenpuree toe en 200 ml water, laat even opkoken.
  • 6 Roer er de room door en kruid af met pezo.
  • 7 Snij de varkenshaasjes in plakjes, nappeer met saus en dien op met gestoofde boontjes, aardappelpuree of kroketjes, of...

Varkenshaasje met madeirasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in tomaten-madeirasaus op brood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddenstoelen en madeirasaus
1,660 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta-haringsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koekoek met madeirasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept