Zoek
Kalfsfricassee
4
140 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600g kalfsfricassee
350g kalfsgehakt
1 ui
2 vleesbouillonketeltjes
citroensap
laurier, tym, peper, zout
Bereiding
1
Kalfsfricassee in blokjes snijden + lichtjes vanbuiten bakken in boter samen met ui.
2
Kruiden toevoegen.
3
In castrol leggen, juist onder water. Bouillonketeltjes toevoegen.
4
2u laten sudderen.
5
Gehaktballetjes maken + laatste 15min mee laten sudderen. Evt ook champignons nu toevoegen.
6
Bijna klaar: evt indikken met bloem of maïzena.
7
Beetje citroensap toevoegen om het frisser te maken.
Kalfsfricassee is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept