Kalfsfricassee

4
140 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kalfsfricassee in blokjes snijden + lichtjes vanbuiten bakken in boter samen met ui.
  • 2 Kruiden toevoegen.
  • 3 In castrol leggen, juist onder water. Bouillonketeltjes toevoegen.
  • 4 2u laten sudderen.
  • 5 Gehaktballetjes maken + laatste 15min mee laten sudderen. Evt ook champignons nu toevoegen.
  • 6 Bijna klaar: evt indikken met bloem of maïzena.
  • 7 Beetje citroensap toevoegen om het frisser te maken.

Kalfsfricassee is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept