Zoek
Curry van rundvlees en kokos
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 el arachideolie
500 gr lendenbiefstuk in dunne plakken gesneden
1 ui in dunne plakken gesneden
2 tl geraspte verse gember
1 teentje knoflook, geplet
100 gr milde currypasta
400 ml kokosmelk
1 kleine gele paprika in dunne plakken gesneden
150 gr groene boontjes, gehalveerd
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm 1 el olie in de wok.
2
Als de olie goed heet is, roerbak het rundvlees in porties tot het rondom bruin kleurt, kruiden met pezo.
3
Haal het vlees uit de wok.
4
Doe nu de resterende olie in de wok en roerbak de ui tot hij gaar is.
5
Voeg de gember, knoflook en currypasta toe en schep om tot alles lekker geurt.
6
Roer de kokosmelk erdoor en breng het geheel aan de kook.
7
Doe het vlees terug in de wok samen met de resterende ingrediënten.
8
Roerbak tot de groenten mals zijn.
9
Dien op met rijst.
Curry van rundvlees en kokos is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min
Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min
Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept