Lamsstoofpotje

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij ui en look fijn.
  • 2 Stoof eerst het spek af en haal het uit de pan en leg opzij op keukenpapier.
  • 3 Bak het lamsvlees met een korstje bruin en leg eventjes opzij.
  • 4 Stoof de ui en look samen en voeg dan de spek eraan toe en het lamsvlees.
  • 5 Voeg er de gekuiste champignons erbij en de fijngesneden worteltjes.
  • 6 Eens goed in roeren.
  • 7 Giet er de lekkere bordeauxwijn over en doe er de kruiden bij o.a. peper en zout.
  • 8 Tomatenpuree toevoegen en eetlepel suiker (naar eigen mening) en laat dit alles sudderen ongeveer 2 uurtjes op een zacht vuurtje.
  • 9 Af en toe roeren (en niet teveel proeven :-))1
  • 0 Saus binden met aardappelzetmeel.1
  • 1 Lekker met rijst !

Lamsstoofpotje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsstoofpotje met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MAROKKAANS LAMSSTOOFPOTJE
10-20 min -
Bekijk recept
Frans Lamsstoofpotje
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpotje
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsstoofpotje met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MAROKKAANS LAMSSTOOFPOTJE
10-20 min -
Bekijk recept
Frans Lamsstoofpotje
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpotje
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept