Canneloni van lauwe Vlaamse - Hoppas (Tapas met

6
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de room met de geitenkaas. Kruid met peper en meng er wat fijn gesneden bieslook onder.
  • 2 Snijd de uien in fijne ringen, kruid met peper en zout en meng er de olijfolie en balsamico azijn onder.
  • 3 Verdeel de geitenkaas over de hesp en rol op.
  • 4 Warm de oven op 170°C.
  • 5 Plaats de hespcanelloni’s enkele minuutjes in de warme oven.
  • 6 Snijd de canelloni’s in 2 en schik op het bord met wat uiensla.

Canneloni van lauwe Vlaamse - Hoppas (Tapas met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept