Zoek
Canneloni van lauwe Vlaamse - Hoppas (Tapas met
6
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr Rauwemelkse geitenkaas
50 gr room
4 takjes bieslook
peper
500 gr gemengde uien (rode ui, zoete witte ui, lenteui)
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel Balsamico-azijn
4 sneetjes ovengebakken hesp
Bereiding
1
Meng de room met de geitenkaas. Kruid met peper en meng er wat fijn gesneden bieslook onder.
2
Snijd de uien in fijne ringen, kruid met peper en zout en meng er de olijfolie en balsamico azijn onder.
3
Verdeel de geitenkaas over de hesp en rol op.
4
Warm de oven op 170°C.
5
Plaats de hespcanelloni’s enkele minuutjes in de warme oven.
6
Snijd de canelloni’s in 2 en schik op het bord met wat uiensla.
Canneloni van lauwe Vlaamse - Hoppas (Tapas met is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept