Balletjes in kerriesaus (2x)

5
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat gezouten water koken
  • 2 Draai van het gehakt balletjes en kook deze daarna ongeveer 10 min in het kokende water
  • 3 Snij de sjarlotten fijn
  • 4 Snij de champignions en stoof ze aan in boter
  • 5 Smelt boter in een pot, stoof de sjarlotten samen met de knoflook glanzig, en maak terug droog met bloem.
  • 6 Voeg de mosterd toe en 3 eetlepels kerrie
  • 7 Rasp de appelen en voeg toe aan de sjarlotten
  • 8 Voeg de kippenbouiollon al roerende toe, tot je een saus krijgt
  • 9 Voeg de champignions met stoofvocht en de balletjes toe

Balletjes in kerriesaus (2x) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept