de enige echte goulash

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 fruit de uien.
  • 2 haal de pan van het vuur en voeg het paprikapoeder toe,meng goed!
  • 3 voeg er dan het vlees aan toe en meng goed zodat het aan alle kanten met paprikapoeder bedekt is. zet de pan dan weer op het vuur.
  • 4 bak het vlees aan alle kanten bruin en laat het even zacht sudderen.voeg er dan het fijngesnipperde knoflookteentje aan toegiet er ne zoveel bouillon bij tot het vlee onderstaat.
  • 5 breng aan de kook en laat anderhalf uur sudderen
  • 6 doe er de stukken aardappel bij,zonodig nog wat bouillon. voeg er als de aardappelen bijna gaar zijn de chilipepers en de tomatenpuree aan toe.roer en laat gaar worden.

de enige echte goulash is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept