1 Haal de bladerdeeg van elkaar en laat ze 5 minuten ontdooien. Verwijder de folie. Verwarm de oven voor op 200 graden. Pel de ui en de knoflook en hak ze fijn. Halveer de paprika en de rode peper, verwijder de zaadjes en snijd ze fijn.Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ui, knoflookm, paprika en rode peper. Voeg het gehakt, komijn, bloem en paprikapoeder toe en bak dit rul. Zout en peper naar smaak toevoegen.Meng de tomatenpuree met 1-2 eetlepels water en de rozijnen erdoor.Steek met een glas of iets dergelijks rondjes (ca 9cm) uit de bladerdeeg lapjes en leg ze naast elkaar. Leg de vulling op een helft van de rondjes en maak de randen van het deeg vochtig met water. Vouw het deeg over de vulling, druk de randen op elkaar en plet ze met een vork. bestrijk de bovenkant met een losgeklopt ei en prik er enkele gaatjes in. Bak de empanadas in het midden van de oven gaar in ca 15 minuten.