Zoek
Gemarineerde brochetten
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr rumsteak
1 rode paprika
2 uien
solo bakken en braden
olijfolie
1 teentje knoflook
2 takjes tijm, enkel de blaadjes
1 blaadje laurier
1 kl paprikapoeder
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Snij het vlees in blokjes.
2
Snij de paprika in grote stukken en verwijder zaadjes en zaadlijsten.
3
Snij de uien in kwartjes.
4
Snipper de knoflook, scheur het laurierblaadje in stukjes.
5
Maak een marinade van olijfolie, de gesnipperde knoflook, het paprikapoeder, de tijm en het in stukjes gescheurde blaadje laurier.
6
Laat het vlees daarin 30 minuten marineren.
7
Bak de paprika en uien beetgaar in een mengsel van solo en olijfolie.
8
Dep het vlees droog.
9
Rijg het op spiesjes, afgewisseld met stukken paprika en ui. 1
0
Grill de brochettes op de barbecue en serveer met saus en groenten naar keuze en vers stokbrood.
Gemarineerde brochetten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Taboulé met gegrilde kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochetten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met feta, aubergine en courgette
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbrochettes met tabouleh-salade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept