Gemarineerde brochetten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in blokjes.
  • 2 Snij de paprika in grote stukken en verwijder zaadjes en zaadlijsten.
  • 3 Snij de uien in kwartjes.
  • 4 Snipper de knoflook, scheur het laurierblaadje in stukjes.
  • 5 Maak een marinade van olijfolie, de gesnipperde knoflook, het paprikapoeder, de tijm en het in stukjes gescheurde blaadje laurier.
  • 6 Laat het vlees daarin 30 minuten marineren.
  • 7 Bak de paprika en uien beetgaar in een mengsel van solo en olijfolie.
  • 8 Dep het vlees droog.
  • 9 Rijg het op spiesjes, afgewisseld met stukken paprika en ui. 1
  • 0 Grill de brochettes op de barbecue en serveer met saus en groenten naar keuze en vers stokbrood.

Gemarineerde brochetten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé met gegrilde kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochetten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met feta, aubergine en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbrochettes met tabouleh-salade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept